Slider

Byggande av hus

Vi bygger hus som uppfyller våra kunders önskemål och drömmar. Vill du ha ditt eget perfekt organiserat utrymme? Vi kommer att skapa det för dig från början, vi kommer att förfina alla detaljer och inse alla dina förväntningar.

Vi erbjuder omfattande implementering av din investering. Vi kännetecknas av professionalism och tillförlitlighet vid genomförandet av byggprojekt.

Det första mötet syftar till att hjälpa dig att välja den optimala designen, dess anpassning och detaljerade diskussioner om projektet, hjälpa till att matcha optimala material och teknologie

Nästa steg är att slutföra de dokument som behövs för att få bygglov och anslutningar. Dessutom hjälper vi våra kunder att få det mest fördelaktiga investeringsfinansiering företaget.

Byggnadens genomförande till det öppna råstaten, inklusive väggmureri, skorstenar, inre trappor, takfack och takbeläggning, eller till det bifogade råförhållandet som innehåller externt fönster och dörrtimmer.

Utförande av höjdsarbeten, montering av fönsterbrädor, distribution av interna installationer, isolering och klädsel på vinden, utförande av golv och förberedelse av väggar för målning. Varje steg är föremål för individuella arrangemang och hjälp från vår rådgivare.

Utförande av inredningsarbeten fungerar enligt Investors individuella förväntningar eller på grundval av tidigare gjorda inredningsprojekt. Omfattningen av tjänster omfattar också omfattande konstruktion av trädgården, stängsel och alla externa verk.

Byggande av enfamiljshus

Vi bygger enfamiljshus, kommersiella byggnader och renoverar de. Vi tittar över varje fas av byggprojektet. Vi hjälper till att välja rätt design och vi erbjuder beprövade byggmaterial. Vi övervakar konstruktionen.

Byggande av residence

Bygg ock renovering är en krävande industri. Du behöver utrustning, kunskap, uppfinningsförmåga och energi till jobbet. Vårt företag har allt, och bekräftelsen ligger på objekt och tjänster som vi tillhandahåller. Allt du behöver göra är att känna till erbjudandet av vårt företag. Om du har frågor, svarar vi gärna på alla. Professionell rådgivning och genomförande av byggprojekt på högsta nivå.

 

Renoveringar

Vi hanterar omfattande efterbehandling av nya lägenheter och hus. Vi erbjuder också total metamorfos av befintliga rum. Bara några veckor räcker för att ditt hem ska kunna ta på sig en ny unik stil.

Vi hanterar omfattande hus efterbehandling och lägenheter, ytbehandlingar av enskilda rum. Vi utför även stora reparationer.

läggande plattor och gres

Vi Lägger plattor och gres. Du kommer att älska resultatet

lägger trägolv

Nogrant och traditionellt.
Vi fixar trägolvar

stenkonstruktioner

Sten eldstad höljen | Stenmur design

vägg målning

Vi målar väggarna

Vi sätter in fönster och dörrar

Vi bygger balkonger

Specalisering inom takbyggnad

Renovering av fasaderna

This site was made by Creamedia